bediening vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Eerste medewerker bediening (MBO/VWO) - Southern Cross, Heems
- Restaurant Manager m/v (fulltime) (MBO/HBO) - Vogelpark Avifa
- Spoelkeuken medewerker bij Strandclub WIJ - Strandclub DOEN!
- Barman bij Strandclub WIJ - Strandclub DOEN! of Madestein Res
- (Assistent) Restaurant Manager (MBO/VMBO / MAVO) - Basics Hos
- Assistent Restaurant Manager (MBO) - Independent Recruiters,
- Restaurantmanager BURGER KING® Amsterdam Zuid WTC (MBO/HBO)
- General Manager Noodlerestaurant Wagamama
- Restaurantmanager Julia s (fulltime) (MBO) - Servex Hoofdkant
- Bedieningsmedewerker Amsterdam RAI (MBO) - Adecco Utrecht Hos


Alle functie categorieën:
Overzicht
bediening
catering
hotel
housekeeping
keuken
reizen

De bediening vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Ervaren Restaurantmanager Amsterdam 2021-03-31
NH-Amsterdam, Krijg jij energie van blije gasten, orde in de werkzaamheden en het motiveren van een eigen team? En weet jij dat je grote verantwoordelijkheid kan dragen en een team kan laten shinen? Dan is dit dé job voor jou! Vanaf 1 mei of eerder kan jij al werkzaam zijn als Restaurantmanager bij een Fast Casual restaurant in Amsterdam ! Wow! Deze aansprekende werkgever is een sterk groeiende organisatie en a Naar volledige vacature.
Medewerker bediening 2021-03-19
NH-De Koog, Wil jij een unieke tijd beleven en daarmee ook geld verdienen? En wil jij het verschil maken voor de gasten op Texel? Kom werken als medewerker bediening op Texel! wat bieden wij jou Als je vrij bent kun je Texel verkennen! Een unieke werkervaring op Texel. Werk gedurende de vakantieperiode. Salaris afhankelijk van de opdrachtgever. wie ben jij Het is mooi meegenomen als je al ervaring hebt in de Naar volledige vacature.
Bedrijfsleider Café-Restaurant 2021-02-05
NH-Amsterdam, Iconisch restaurant met 240 zitplaatsen een terras met 140 stoelen op één van Amsterdams mooiste pleinen. Een groot gemotiveerd team, uitgebreide wijnkaart, ontbijt/lunch/diner, een kaart met focus op de groot mediterrane keuken. Kort samengevat Café-Restaurant De Plantage! Wij zoeken een ervaren nieuwe bedrijfsleider die zich kan vinden in onderstaand profiel: Je hebt een hands-on mentaliteit en Naar volledige vacature.
Medewerker bediening 2020-09-10
NH-Amsterdam, Voor het leukste vakantiepark van Nederland zijn we in Zeeland op zoek naar medewerkers bediening die ook op het park willen verblijven. Wat bieden we jou? Een bruto uurloon van €10,95 als je 21 jaar of ouder bent Reiskostenvergoeding van maximaal €7,33 netto per dag dit afhankelijk van je reisafstand De mogelijkheid om te verblijven op het park en je mag kosteloos gebruik maken van een aantal fac Naar volledige vacature.
Medewerker bediening horeca, Gemeente Amsterdam 2020-08-28
NH-AMSTERDAM, Ben jij de Horecamedewerker waar wij naar op zoek zijn? Als Horecamedewerker ben jij het visitekaartje van het zwembad en zorg je dat de bezoekers vriendelijk geholpen worden. Jij zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach vertrekt. Alles voor tevreden bezoekers! , , Het betreft een leuke bijbaan in Zwembad Mirandabad (Amsterdam Zuid) Je gaat koffie, ijsje en hapjes verkopen. Daarnaast bedien je d Naar volledige vacature.
Eerste medewerker bediening horeca 2020-08-18
NH-DE KOOG, Wil jij een unieke tijd beleven en daarmee ook geld verdienen? Kom werken in de horeca op Texel. Elke dag ben je in contact met klanten en maak je voor de gasten hun verblijf op het eiland extra speciaal. Voor deze baan is geen ervaring vereist, wel mooi meegenomen. Het belangrijkste is dat je er zin in hebt, je graag hard wil werken en bereid bent om te leren. De juiste motivatie en aanpakkersmen Naar volledige vacature.
Medewerker bediening horeca, Gemeente Amsterdam 2020-08-13
NH-AMSTERDAM, Ben jij de Horecamedewerker waar wij naar op zoek zijn? Als Horecamedewerker ben jij het visitekaartje van het zwembad en zorg je dat de bezoekers vriendelijk geholpen worden. Jij zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach vertrekt. Alles voor tevreden bezoekers! Het betreft een leuke bijbaan in Zwembad Mirandabad (Amsterdam Zuid) Je gaat koffie, ijsje en hapjes verkopen. Daarnaast bedien je de ka Naar volledige vacature.
Restaurant Manager 2020-07-15
NH-AMSTERDAM, Het corona virus. Ja, ook wij zijn hierdoor geraakt! Op dit moment hebben nog geen concrete managementfuncties die we jou kunnen aanbieden, maar dit kan snel veranderen. Daarom betreft deze vacature een inschrijving. Hoe dat werkt? Heel simpel! We slaan je gegevens op. Hebben we in de nabije toekomst een geschikte vacature voor je? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Werken als manage Naar volledige vacature.
Bedienings medewerker Horeca 2020-05-31
amsterdam, Medewerker bediening, host en service medewerker. Voor onze mooie restaurants zijn wij op zoek naar enthousiaste collegas om ons team van Meram te versterken. Bij ons staat gastvrijheid voorop! Dus ben jij het aanspreekpunt van onze gasten deze zomer? Je begroet en begeleid onze gasten als ze binnenkomen en zorgt ervoor dat zij zich welkom voelen. Je serveert drankjes en eten met een glimlach en m Naar volledige vacature.
Catering medewerker bedrijfsrestaurants Schiphol / Hoofddorp 2020-05-06
NH-SCHIPHOL, Als catering medewerker werken in de regio van Schiphol en Hoofddorp? Dat klinkt toch leuk!? Ben jij iemand die graag gastvrij bezig is en verzorg jij de beste lunch aan jouw gasten? Dan hebben wij wellicht een leuke baan voor je! Als catering medewerker werk jij bij verschillende bedrijfsrestaurants in de regio van Schiphol en Hoofddorp. Jij verzorgt een overheerlijke lunch voor de medewerkers. S Naar volledige vacature.
Medewerker bediening Amsterdam 2020-05-06
NH-AMSTERDAM, Werk je graag als medewerker bediening? Lijkt het jou leuk om op locaties zoals Johan Cruijff Arena en DeLeMar Theater te werken? Maak je het gasten naar hun zin? Kom werken als medewerker bediening op de tofste locaties in Amsterdam! Het werken in de horeca is leuk. Maar we willen je werk nog leuker maken! Hoe tof is het om bij verschillende bedrijven te werken. Bij deze bedrijven zorg je voor je Naar volledige vacature.
Medewerker bediening Amsterdam 2020-04-06
NH-AMSTERDAM, Werk je graag als medewerker bediening? Lijkt het jou leuk om op locaties zoals Johan Cruijff Arena en DeLeMar Theater te werken? Maak je het gasten naar hun zin? Kom werken als medewerker bediening op de tofste locaties in Amsterdam! Het werken in de horeca is leuk. Maar we willen je werk nog leuker maken! Hoe tof is het om bij verschillende bedrijven te werken. Bij deze bedrijven zorg je voor je Naar volledige vacature.
Medewerker bediening bij o.a. Rijksmuseum & Beurs van Berlage 2020-04-06
NH-AMSTERDAM, Werken als medewerker bediening bij de meest unieke locaties in Amsterdam! Dat klinkt toch gaaf! Zie je jezelf al werken bij Rijksmuseum, Johan Cruijff Arena of Beurs van Berlage? Lijkt het je leuk om op gave events te werken of de meest luxe diners uit te serveren? Dan hebben we een leuke baan voor je! Wat je gaat doen: Bij Maison van den Boer verzorgen ze catering op het hoogste niveau. Dit bete Naar volledige vacature.
Catering medewerker bedrijfsrestaurants Schiphol / Hoofddorp 2020-04-06
NH-SCHIPHOL, Als catering medewerker werken in de regio van Schiphol en Hoofddorp? Dat klinkt toch leuk!? Ben jij iemand die graag gastvrij bezig is en verzorg jij de beste lunch aan jouw gasten? Dan hebben wij wellicht een leuke baan voor je! Als catering medewerker werk jij bij verschillende bedrijfsrestaurants in de regio van Schiphol en Hoofddorp. Jij verzorgt een overheerlijke lunch voor de medewerkers. S Naar volledige vacature.
Afwasser bedrijfsrestaurant Breukelen (3 uur per dag) 2020-04-06
NH-BREUKELEN, Als afwasser heb jij een belangrijke rol binnen de catering. Door jou kunnen gasten eten van schoon servies! De vuile vaat uit het bedrijfsrestaurant komt bij jou binnen. Hier start je werkdag. Na het sorteren van de vaat, stop je deze in de grote vaatwasmachine. Als al het servies gewassen is, ruim jij alles netjes op. Kortom een pittige functie waarbij er fysiek veel van je gevraagd wordt. Als a Naar volledige vacature.
Medewerker bediening horeca, Gemeente Amsterdam 2020-01-23
NH-AMSTERDAM, Locatie AMSTERDAM Functieomschrijving Ben jij de Horecamedewerker waar wij naar op zoek zijn? Als Horecamedewerker ben jij het visitekaartje van het zwembad en zorg je dat de bezoekers vriendelijk geholpen worden. Jij zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach vertrekt. Alles voor tevreden bezoekers! Het betreft een leuke bijbaan in Zwembad Mirandabad (Amsterdam Zuid) Je gaat koffie, ijsje en hapj Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een recreatie baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed bediening en : recreatie