catering vacaturesVacatures Groningen infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Groningen


De populairste vacatures in Groningen
- Geweldige bijbaan als cateringmedewerker (MBO/HBO) - Doubble


Alle functie categorieën:
Overzicht
bediening
catering
hotel
housekeeping
keuken
reizen

De catering vacatures in Groningen (Alle regio's)

Catering medewerker 2021-02-05
GR-Groningen, Zelfstandig als catering medewerker gerechtjes verzorgen in de late uurtjes en dat voor een lekker uurloon van €15,15. Whoopwhoop, dit is de baan die je wil scoren! En bij Johnson&Johnson in Groningen hebben ze m voor je. Dit is wel alleen voor de nachtbrakers onder ons want je werkt als catering medewerker 2 of 3 dagen van 22:00 uur tot 03:00 uur. Lees snel verder voor alle info! Wat bieden wij Naar volledige vacature.
Catering medewerker Groningen 2020-09-22
GR-GRONINGEN, Werken als catering medewerker is een van de leukste banen die er is bij JMW! Je komt te werken bij verschillende bedrijfsrestaurants in het mooie Groningen waar je samen met gezellige collegas de lunch gaat verzorgen. Bij een gemiddelde dienst als catering medewerker moet je denken aan 4 á 5 uurtjes per dag; vaak van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 15:00 uur. Maar ook af en toe een Naar volledige vacature.
Catering medewerker 2020-01-23
GR-LEEK, Locatie LEEK Functieomschrijving Catering medewerkers gezocht in de regio Groningen, Drenthe of Friesland! Ben jij een ervaren catering medewerker met passie voor eten, drinken en service? Haal jij energie uit verantwoordelijkheid, het leveren van een goede dienst en het zorgen voor een goede sfeer? Sta jij graag op verschillende leuke werklocaties zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, bruiloften, d Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een recreatie baan in Groningen :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed catering en : recreatie