hotel vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Medewerker Receptie (MBO/HAVO) - YOTEL Netherlands BV, Amster
- Medewerker Receptie (MBO/HAVO) - YOTEL Netherlands BV, Amster
- Secretaresse met receptietaken (40 uur)
- Booking Office Manager (MBO/HBO) - Dorint Hotel Amsterdam Air
- Account Manager Binnendienst (Duitsland) (HBO) - Hotelspecial
- Account Manager Binnendienst (Duitsland) (HBO) - Hotelspecial
- Flexibele duizendpoot voor receptie en kantine (MBO) - Adecco
- Flexibele duizendpoot voor receptie en kantine (MBO) - Adecco
- Multi Hotel Revenue Manager Den Haag (MBO/HBO) - Accor Hotels
- Multi Hotel Revenue Manager Den Haag (MBO/HBO) - Accor Hotels


Alle functie categorieën:
Overzicht
bediening
catering
hotel
housekeeping
keuken
reizen

De hotel vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Receptie medewerker 2021-04-09
NH-Rozenburg NH, Voor de vestiging in Rozenburg kan Kuehne + Nagel extra hulp gebruiken. Heb jij ervaring als receptioniste en in het warehouse? En wil jij werken bij een logistiek dienstverlener van wereldformaat? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! wat bieden wij jou Dynamische werkomgeving Uitzicht op een vast contract (na minimaal 1 jaar) een logistiek dienstverlener van wereldformaat wie ben jij Als rece Naar volledige vacature.
Coördinator receptie Amsterdam m/v 2020-11-24
NH-Amsterdam, Heb jij ervaring als coördinator van de receptie of assistent front office? Voel jij je thuis achter de receptie of als gastvrouw, maar ben je ook graag de schakel tussen het team en de opdrachtgever? Wat bieden wij jou € 2.400,- bruto per maand 8,33% vakantiegeld 24 vakantiedagen naar rato Werken bij een toonaangevende organisatie Interessante trainingen en cursussen via SPARQ Wie ben jij Heb jij Naar volledige vacature.
Coördinator receptie Amsterdam m/v 2020-10-23
NH-Amsterdam, Wat bieden wij jou € 2.400,- bruto per maand 8,33% vakantiegeld 24 vakantiedagen naar rato Werken bij een toonaangevende organisatie Interessante trainingen en cursussen via SPARQ Wie ben jij Heb jij ervaring als coördinator van de receptie of assistent front office? Voel jij je thuis achter de receptie of als gastvrouw, maar ben je ook graag de schakel tussen het team en de opdrachtgever? schakel Naar volledige vacature.
Coördinator receptie Amsterdam m/v 2020-10-15
NH-Amsterdam, Heb jij ervaring als coördinator van de receptie of assistent front office? Voel jij je thuis achter de receptie of als gastvrouw, maar ben je ook graag de schakel tussen het team en de opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat werken voor een toonaangevende aanbieder in de gezondheidstechnologie. De organisatie richt zich op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken Naar volledige vacature.
receptie/kassamedewerker, Zwembad Velsen 2020-10-13
NH-OVERVEEN, Locatie Overveen Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kassa/receptiemedewerker voor een zwembad in Velsen. Voor deze functie zoeken wij een medewerker die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent namelijk het visitekaartje van het zwembad. Uren zijn verschillend per week (oproep), voornamelijk de avonduren en weekenden en je hebt recht op onregelmatigheidstoeslag Naar volledige vacature.
receptie/kassamedewerker, Zwembad Velsen 2020-10-13
NH-OVERVEEN, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kassa/receptiemedewerker voor een zwembad in Velsen. Voor deze functie zoeken wij een medewerker die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent namelijk het visitekaartje van het zwembad. Uren zijn verschillend per week (oproep), voornamelijk de avonduren en weekenden en je hebt recht op onregelmatigheidstoeslag De belangrijkste werkzaamheden zijn: Naar volledige vacature.
Coördinator receptie Amsterdam m/v 2020-09-19
NH-UTRECHT, Heb jij ervaring als coördinator van de receptie of assistent front office? Voel jij je thuis achter de receptie of als gastvrouw, maar ben je ook graag de schakel tussen het team en de opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat werken voor een toonaangevende aanbieder in de gezondheidstechnologie. De organisatie richt zich op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken Naar volledige vacature.
Receptie Coördinator 2020-08-14
NH-Amsterdam, Ben jij een kei in organiseren en plannen? Houd jij overzicht in stressvolle situaties en wil jij graag werken in een dynamische en internationale organisatie op de Zuidas? Dan zijn wij op zoek naar een Receptioniste zoals jij! Omschrijving Voor een kantoor op de Zuidas in Amsterdam zijn wij op zoek naar klantvriendelijke receptioniste. Je bent verantwoordelijk voor het receptieteam in en vindt he Naar volledige vacature.
Coördinator receptie Amsterdam m/v 2020-07-23
NH-Amsterdam, Heb jij ervaring als coördinator van de receptie of assistent front office? Voel jij je thuis achter de receptie of als gastvrouw, maar ben je ook graag de schakel tussen het team en de opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat werken voor een toonaangevende aanbieder in de gezondheidstechnologie. De organisatie richt zich op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken Naar volledige vacature.
Sales Manager - Design Aparthotels 2020-05-28
NH-Amsterdam, Prime focus is to increase sales by winning new extended stay business and growing current client relations Designer Boutique brand in the heart of Amsterdam with stunning surroundings and excellent services Client Details This strong group label has a wide variety of designer Aparthotels with a twist. Perfect A-locations in big cities across Europe. Because of excellent service and a different se Naar volledige vacature.
Manager Front Office / Receptie Amersfoort - Van der Valk 2020-01-01
UT-amersfoort, Van der Valk stoffig en oubollig? Echt niet! Neem het 4-sterren Van der Valk-hotel aan de A1 bij Amersfoort, aan de A1 waar er gloednieuwe faciliteiten zijn waaronder 2 restaurants, een koffie- en Skybar, 26 vergaderzalen en een sportschool. En jouw werkplek als fulltime Manager Front Office / Receptie en MT-lid die wordt getransformeerd tot een grote, lichte open ruimte waar jij de werkplek van j Naar volledige vacature.
Medewerker Receptie 2019-12-29
NH-Egmond aan Zee, Ben jij een echte duizendpoot, enthousiast en wil jij hét visitekaartje zijn van Fletcher Hotels? Hou jij van het werken in een dynamische werkomgeving en sta jij gasten graag te woord met een glimlach? Voor de kern van ons hotel zoeken wij een receptie medewerker! De functie Het verzorgen van de juiste in-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen Oppakken van alle (dageli Naar volledige vacature.
Beveiliger met receptietaken 2019-12-18
NH-Amsterdam, Ben jij die representatieve, pro-actieve beveiliger met een open en energieke uitstraling? Houd jij van reuring en wil jij het visitekaartje zijn van deze mooie klant in Amsterdam? Dat is mooi, dan zijn wij op zoek naar jou! Als beveiliger heb je een combinatiefunctie van receptionist(e) en beveiliger. Je ontvangt, registreert en verwijst bezoekers door naar de juiste personen in het pand. Bezoeke Naar volledige vacature.
Medewerker Receptie 2019-11-21
NH-Huizen, Ben jij een echte duizendpoot, enthousiast en wil jij hét visitekaartje zijn van Fletcher Hotels? Hou jij van het werken in een dynamische werkomgeving en sta jij gasten graag te woord met een glimlach? Voor de kern van ons hotel zoeken wij een receptie medewerker! De functie Het verzorgen van de juiste in-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen Oppakken van alle (dageli Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een recreatie baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed hotel en : recreatie