keuken vacaturesVacatures Flevoland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Flevoland


De populairste vacatures in Flevoland
- Medewerker Bediening ; Horecatoppers gezocht voor het 2e Uitg
- (Chef) Kok grand café (MBO) - Timing Lelystad, ALMERE
- Enthousiaste medewerkers Horeca (LBO/VMBO / MAVO) - Thermen L


Alle functie categorieën:
Overzicht
bediening
catering
hotel
housekeeping
keuken
reizen

De keuken vacatures in Flevoland (Alle regio's)

Medewerker bediening horeca 2021-04-15
FL-Emmeloord, Horecatopper gezocht! Zoek jij een bijbaan als horecamedewerker? Weet jij van aanpakken en ben je enthousiast? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar ervaren en onervaren horecamedewerkers voor verschillende restaurants in Emmeloord. wat bieden wij jou € 7 - € 12 bruto per uur (afhankelijk leeftijd) Seizoenswerk Flexibele werktijden Een leuke werksfeer met gezellige co Naar volledige vacature.
Kok (mediteranen keuken) 2021-04-15
FL-Emmeloord, Dit is een hele leuke functie! Je gaat werken in een keuken waar jij de functie helemaal naar je hand kan zetten. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kun jij de leiding nemen in de keuken en vooral veel leren. Klinkt goed toch? Lees snel verder! Wat bieden wij jou Verloning volgens Horeca CAO Ruim de mogelijkheid te ontwikkelen in je functie Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever Fijne Naar volledige vacature.
Horeca medewerker 2020-08-27
FL-Almere, Concreter dan dit kom je het niet tegen. Een functie als horeca medewerker bij Restaurant Hollands Glorie waar je een aantal dagen in augustus kan knallen. Het wordt super lekker weer. Dus, heb jij zin om lekker buiten te zijn? En wil je daarnaast ook nog snel geld verdienen? Dan is dit de baan voor jou! Wat ga je doen? Gasten blijmaken! Met jouw mega snelle service en brede glimlach bedien je ied Naar volledige vacature.
Zelfstandig werkende kok 2020-08-24
FL-Zeewolde, Zelfstandig werkende kok Als zelfstandige werkend kok stuur jij het team aan in de keuken en coördineer je de dagelijkse werkzaamheden. Je hebt passie en liefde voor het vak en creëert samen met je team de heerlijkste gerechten. Je hecht waarde aan hoogwaardige producten en leert je collega’s graag nieuwe dingen in de keuken. Voor het leukste vakantiepark onder de rook van Nijkerk zijn we op zoek Naar volledige vacature.
Zelfstandig werkende kok 2020-06-29
FL-Zeewolde, Als zelfstandige werkend kok stuur coördineer je de dagelijkse werkzaamheden. Je hebt passie en liefde voor het vak en creëert samen met je team de heerlijkste gerechten. Je hecht waarde aan hoogwaardige producten en leert je collega’s graag nieuwe dingen in de keuken. Voor het leukste vakantiepark onder de rook van Zuidwolde zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Wat ga je doen: Je coö Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een recreatie baan in Flevoland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed keuken en : recreatie