keuken vacaturesVacatures Noord Holland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Holland


De populairste vacatures in Noord Holland
- Horecamedewerkers Amsterdam gezocht (parttime)! (MBO/HAVO) -
- Enthousiaste Horecamedewerker Almere gezocht (parttime)! (MBO
- Sous Chef Noodlerestaurant Wagamama
- Eerste medewerker keuken, groenten fruit specialiteiten en tr
- Eerste medewerker keuken, groenten fruit specialiteiten en tr
- Eerste medewerker keuken, groenten fruit specialiteiten en tr


Alle functie categorieën:
Overzicht
bediening
catering
hotel
housekeeping
keuken
reizen

De keuken vacatures in Noord Holland (Alle regio's)

Horeca medewerker Schiphol 2021-04-14
NH-Schiphol, Reizigers in een internationale en dynamische sfeer. Als horeca medewerker op Schiphol voel je die VIBE direct. Jij kan én geld verdienen en je verder ontwikkelen in de horeca op Schiphol! HMSHost verzorgt alle horeca activiteiten op Schiphol. Gastvrijheid staat bovenaan en als Horecamedewerker draag jij bij aan de sfeer. Er zijn veel verschillende horeca counter concepten, waar jij kan gaan werke Naar volledige vacature.
Afwasser Johan Cruijff ArenA 2021-04-13
NH-Amsterdam, Als afwasser aan de slag bij de Johan Cruijff ArenA. Dat klinkt leuk toch? Bij de ArenA kun jij vanaf mei aan de slag. Onderschat het niet! Zonder jouw werk komt alles stil te staan. Een belangrijke functie achter de schermen. Lees snel verder! Wat bieden wij jou € 10,24 per uur. Lekker! Lekker flexibel aan het werk. Afwisseling! Elke week je salaris. Ca$hen! Een toffe werklocatie. Leuk! Een actie Naar volledige vacature.
Afwasser Johan Cruijff ArenA 2021-04-13
NH-Amsterdam, Functieomschrijving Als afwasser aan de slag bij de Johan Cruijff ArenA. Dat klinkt leuk toch? Bij de ArenA kun jij vanaf mei aan de slag. Onderschat het niet! Zonder jouw werk komt alles stil te staan. Een belangrijke functie achter de schermen. Lees snel verder! Wat bieden wij jou € 10,24 per uur. Lekker! Lekker flexibel aan het werk. Afwisseling! Elke week je salaris. Ca$hen! Een toffe werkloca Naar volledige vacature.
Horeca medewerker Amsterdam 2021-04-09
NH-Amsterdam, Stel je voor: een baan in de horeca in Amsterdam! Niet op één locatie, maar lekker afwisselend aan de slag op al onze toplocaties. Wow! Het kan bij JMW voor € 10,45 per uur! Jij geeft zelf jouw beschikbaarheid door en wij matchen jou met de leukste diensten. Super chill toch? Lees snel verder! ;-) Wat bieden wij jou € 10,45 per uur. Nice! Wekelijkse uitbetaling. Lekker! Je bepaalt zelf wanneer je Naar volledige vacature.
Zelfstandig werkend kok 2021-03-26
NH-De Koog, Wil jij de sterren van de hemel koken, met eerlijke producten, op het mooiste plekje in De Koog? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring Als je vrij bent kun je Texel verkennen! Huisvesting tegen een kleine vergoeding Een unieke werkplek op Texel! Werk voor 5 dagen, 2 dagen achter elkaar vrij. wie ben jij Jij voelt je helemaal thuis in de Nederlandse k Naar volledige vacature.
Assistent Kok 2021-03-26
NH-De Koog, Wil jij de sterren van de hemel koken, met eerlijke producten, op het mooiste plekje in De Koog? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring Als je vrij bent kun je Texel verkennen! Huisvesting tegen kleine vergoeding Een unieke werkplek op Texel! Werk voor 5 dagen, 2 dagen achter elkaar vrij. wie ben jij Jij voelt je als een vis in het water in de Indiase Naar volledige vacature.
Horeca medewerker 2021-03-17
NH-Amsterdam, Zoek jij een bijbaan als horecamedewerker? Dan ben je bij Randstad aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers voor verschillende in Amsterdam Centrum. wat bieden wij jou Salaris €10,24 Flexibele baan, werken wanneer het goed uitkomt Wisselende werkzaamheden Een leuke werksfeer in een dynamische omgeving Ruimte voor ontwikkeling in gastvrijheid wie ben jij Als horecamedewerker ho Naar volledige vacature.
Horecamedewerker vakantiewerk 2021-03-15
NH-Schiphol, De eerste zonnige dagen zijn alweer aangebroken. Krijg jij hier ook een vakantiegevoel van? Wat ga jij doen deze zomer? Wil jij in de vakantie wat geld bijverdienen en toch iedere werkdag een vakantiegevoel hebben? Dan is vakantiewerk als horecamedewerker op Schiphol Airport de perfecte baan voor jou! Je komt op Schiphol iedereen tegen! Vrolijke mensen die met vakantie gaan, zakenlui die voor een Naar volledige vacature.
Horecamedewerker 2021-03-15
NH-Schiphol, Herken jij dat enthousiaste, leuke, maar ook relaxte gevoel als je op Schiphol bent? Vrolijke mensen die met vakantie gaan, zakenlui die voor een paar dagen naar het buitenland moeten of enthousiaste groepjes op naar een weekendje weg. Je komt op Schiphol iedereen tegen! Als horecamedewerker op Schiphol draag jij bij aan het positieve gevoel wat reizigers (van meer dan 200 verschillende nationalit Naar volledige vacature.
Logistiek medewerker Keukenhof 2021-03-03
NH-Haarlem, Op 20 maart 2021 openen de deuren van Keukenhof (op ± 20 km van Haarlem) weer! Ben jij op zoek naar een leuke baan in een internationale omgeving? Houd jij van keihard werken? En heb je zin om in een hecht team 8 weken hard te knallen? Dan is een baan als logistiek medewerker in Keukenhof wat voor jou! wat bieden wij jou Werken in een hecht en gezellig team Mogelijkheid om veel uren te maken 8 wek Naar volledige vacature.
Horeca medewerker 2021-03-03
NH-Amsterdam, Op het Museumplein hangt altijd een heerlijke en open sfeer en geen dag is hier hetzelfde. Wil jij daar aan bijdragen? Als medewerker in de bediening kan jij het verschil maken voor de bezoekers die een dagje weg zijn en graag een leuke dag beleven! wat bieden wij jou Een prachtige locatie met een leuke sfeer De mogelijkheid om steeds te wisselen van locatie Leuke wisselende werkzaamheden Ruimte o Naar volledige vacature.
Keukenhulp Keukenhof 2021-01-04
NH-Amsterdam, Nog een paar maanden en dan is de lente weer aangebroken. Dat betekent maar één ding: werken in Keukenhof! Acht weken lang kun jij samen met je vrienden lekker bijverdienen! Vind jij het fantastisch om met eten en drinken bezig te zijn, maar nog geen ervaring? Kom werken als keukenhulp in Keukenhof ( op ± 35 km van Amsterdam) en maak bezoekers blij met de door jou gemaakte lekkernijen! Wij leren j Naar volledige vacature.
Logistiek medewerker Keukenhof 2021-01-04
NH-Amsterdam, Op 20 maart 2021 openen de deuren van Keukenhof (op ± 35 km van Amsterdam) weer! Ben jij op zoek naar een leuke baan in een internationale omgeving? Houd jij van keihard werken? En heb je zin om in een hecht team 8 weken hard te knallen? Dan is een baan als logistiek medewerker in Keukenhof wat voor jou! wat bieden wij jou Werken in een hecht en gezellig team Mogelijkheid om veel uren te maken 8 w Naar volledige vacature.
Logistiek medewerker opbouw Keukenhof 2021-01-04
NH-Amsterdam, Op 20 maart 2021 breekt niet alleen de lente aan, dan openen ook de deuren van Keukenhof ( op ± 35 km van Amsterdam) weer! Maar voor die tijd moet het park nog wel even klaargestoomd worden. Zie jij het helemaal zitten om mee te helpen aan de opbouw als logistiek medewerker? Dan is dit je kans om twee weken lang in februari te kunnen knallen, met de mogelijkheid om tijdens de opening van Keukenhof Naar volledige vacature.
Logistiek medewerker Keukenhof 2021-01-04
NH-Haarlem, Op 20 maart 2021 openen de deuren van Keukenhof (op ± 20 km van Haarlem) weer! Ben jij op zoek naar een leuke baan in een internationale omgeving? Houd jij van keihard werken? En heb je zin om in een hecht team 8 weken hard te knallen? Dan is een baan als logistiek medewerker in Keukenhof wat voor jou! wat bieden wij jou Werken in een hecht en gezellig team Mogelijkheid om veel uren te maken 8 wek Naar volledige vacature.
Logistiek medewerker opbouw Keukenhof 2021-01-04
NH-Haarlem, Op 20 maart 2021 breekt niet alleen de lente aan, dan openen ook de deuren van Keukenhof ( op ± 20 km van Haarlem) weer! Maar voor die tijd moet het park nog wel even klaargestoomd worden. Zie jij het helemaal zitten om mee te helpen aan de opbouw als logistiek medewerker? Dan is dit je kans om twee weken lang in februari te kunnen knallen, met de mogelijkheid om tijdens de opening van Keukenhof w Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een recreatie baan in Noord Holland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed keuken en : recreatie