reizen vacaturesVacatures Drenthe infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Drenthe


De populairste vacatures in Drenthe
- Medewerker wasserij (KERSTVAKANTIE) (LBO) - Timing Emmen, EMM
- Webdeveloper bij VoetbalTravel.nl (HBO/Universitair) - Voetba
- Medewerker wasserij (KERSTVAKANTIE) (LBO) - Timing Emmen, EMM


Alle functie categorieën:
Overzicht
bediening
catering
hotel
housekeeping
keuken
reizen

De reizen vacatures in Drenthe (Alle regio's)

Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
DR-Assen, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Assen. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Jij bent op z Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
DR-Eelde, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Eelde. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Jij bent op z Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
DR-Emmen, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Emmen. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 of 2 dagen werken de ultieme vakantiebaan mogelijkheid te we Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
DR-Meppel, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Meppel. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Jij bent op Naar volledige vacature.
Teamleider (vakantiewerk) 2021-04-09
DR-Meppel, Heb je zin om geld te verdienen met een leuke, tijdelijke opdracht? Vind je het leuk om verantwoordelijkheid te dragen? Dan is de functie als Teamleider (vakantiewerk) bij Iddink Learning Materials iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een teamleider uit de regio Meppel. Als teamleider begeleid jij het inleveren van schoolboeken op verschillende scholen door Nederland. wat bieden wij jou € 13,00 br Naar volledige vacature.
vakantiewerk begeleider 2021-04-01
DR-Emmen, Wil jij deze zomer (en eventueel al eerder) jouw kennis en ervaring inzetten als begeleider in de gehandicaptenzorg? Lijkt het je daarnaast ideaal om je eigen uren in te plannen? Randstad Zorg kan jou dit bieden in de flexpool. Je kunt als begeleider als vakantiewerk in de gehandicaptenzorg aan de slag op verschillende locaties, waardoor je veel diverse werkervaring opdoet. Met jouw hart voor de g Naar volledige vacature.
vakantiewerk begeleider 2021-04-01
DR-Rolde, Wil jij deze zomer cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunen? En wil je daarbij zelf je uren kunnen bepalen? Deze zomer kun jij als begeleider in de gehandicaptenzorg aan de slag via de flexpool van Randstad Zorg. Als vakantiewerk ga jij cliënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en bij de dagelijkse activiteiten. wat bieden Naar volledige vacature.
Vakantiekracht 2021-03-31
DR-Hoogeveen, Voor Kraats Kaas in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een lijnoperator ofwel machineoperator gedurende de vakantie. Een veelzijdige functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het gehele productieproces van de rasplijn. En voor het leiding geven aan de productiemedewerkers. Je gaat aan de slag via Randstad en krijgt een uitzendovereenkomst tot september 2021. Ben je na september ook nog beschikbaa Naar volledige vacature.
Orderpicker (vakantiebaan), Coop 2021-03-31
DR-Gieten, De ideale vakantiebaan! Aankomende zomer lekker veel uren maken en geld verdienen? Bij de Coop in Gieten kan het! Ga aan de slag als orderpicker in de zomer en verdien een salaris van €11,30 bruto per uur en tot wel €16,95 in de avonduren. Wat bieden wij jou Een supersalaris van €11,30 bruto per uur Toeslagen als je in de avond of op zaterdag werkt Lekker goedkoop lunchen in de kantine De kans om Naar volledige vacature.
Orderpicker (vakantiebaan), Coop 2021-03-31
DR-Gieten, Functieomschrijving De ideale vakantiebaan! Aankomende zomer lekker veel uren maken en geld verdienen? Bij de Coop in Gieten kan het! Ga aan de slag als orderpicker in de zomer en verdien een salaris van €11,30 bruto per uur en tot wel €16,95 in de avonduren. Wat bieden wij jou Een supersalaris van €11,30 bruto per uur Toeslagen als je in de avond of op zaterdag werkt Lekker goedkoop lunchen in de Naar volledige vacature.
vakantiewerk helpende 2021-03-17
DR-Roden, Wil jij deze zomer in de ouderenzorg werken en zelf je uren bepalen? Binnen Randstad Zorg krijg jij de mogelijkheid om als vakantiewerker in de flexpool aan de slag te gaan als helpende bij verschillende zorginstellingen in Assen en Roden. Zo verdien je lekker wat bij en geef je tegelijkertijd een boost aan je CV! wat bieden wij jou salaris tussen de 11 en 16 euro volgens CAO VVT verschillende of Naar volledige vacature.
vakantiewerk helpende 2021-03-17
DR-Hoogeveen, Heb jij een diploma in de zorg of ben je bezig deze te behalen? Dan kan jij als vakantiemedewerker in de flexpool van Randstad Zorg aan de slag! Bij verschillende zorginstellingen in Emmen en Hoogeveen kan je werken als helpende, waardoor je veel ervaring opdoet en een boost geeft aan je CV. wat bieden wij jou salaris tussen de 11 en 16 euro volgens CAO VVT verschillende of vaste locatie? Jij bepa Naar volledige vacature.
vakantiewerk helpende 2021-03-17
DR-Emmen, Wil jij in de zomer lekker bijverdienen als helpende in de zorg? Bij Randstad Zorg kun je als vakantiemedewerker in de flexpool aan het werk. Doordat je je eigen diensten in kunt plannen, kun je als helpende veel ervaring opdoen op verschillende locaties in de omgeving van Emmen en Hoogeveen. wat bieden wij jou salaris tussen de 11 en 16 euro volgens CAO VVT verschillende of vaste locatie? Jij bep Naar volledige vacature.
vakantiewerk helpende 2021-03-17
DR-Assen, Spreekt werken in de ouderenzorg jou aan? Vind je het daarnaast fijn om je eigen uren te bepalen? Kom dan werken bij Randstad Zorg als helpende! Je kunt als vakantiewerker in de flexpool aan de slag om helpende werkzaamheden uit te voeren op verschillende groepen en locaties in Assen en Roden. Zo verdien je deze zomer lekker wat bij en doe je tegelijkertijd veel werkervaring op als helpende! wat b Naar volledige vacature.
vakantiewerk verzorgende IG 2021-03-17
DR-Hoogeveen, Spreekt werken met ouderen jou aan en heb je zin om deze zomer geld bij te verdienen? Bij Randstad Zorg kun je als verzorgende (IG) aan de slag in de flexpool bij verschillende zorginstellingen in Emmen en Hoogeveen. Dit betekent dat je zelf je uren in kunt plannen en op deze manier veel werkervaring op kunt doen in de ouderenzorg. De werkzaamheden van een verzorgende IG bestaan onder andere uit h Naar volledige vacature.
vakantiewerk verzorgende IG 2021-03-17
DR-Emmen, Wil jij aankomende zomer veel ervaring opdoen in de ouderenzorg, en tegelijk een lekker zakcentje bijverdienen? Dat kan in de flexpool van Randstad Zorg! Je kunt als verzorgende (IG) aan de slag bij zorginstellingen in Emmen en Hoogeveen. wat bieden wij jou Jij bepaalt het aantal uren dat je werkt Ontwikkelen? Onze jobcoach kijkt graag met je mee Salaris op basis van de gehanteerde CAO Werken op v Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een recreatie baan in Drenthe :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed reizen en : recreatie