reizen vacaturesVacatures Friesland infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Friesland


De populairste vacatures in Friesland
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
bediening
catering
hotel
housekeeping
keuken
reizen

De reizen vacatures in Friesland (Alle regio's)

Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
FR-Drachten, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Drachten. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 dag werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij Jij bent o Naar volledige vacature.
Scanmedewerker (vakantiewerk) 2021-04-13
FR-Leeuwarden, Heb jij ook zoveel zin in vakantie, maar wil eerst nog snel je portemonnee een boost geven? Ben jij op zoek naar vakantiewerk voor korte tijd? Dan is de functie van scanmedewerker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste scanmedewerkers uit Leeuwarden. wat bieden wij jou uurloon afhankelijk van leeftijd € 3,07 - € 10,24 korte klus, 1 of 2 dagen werken de ultieme vakantiebaan wie ben jij J Naar volledige vacature.
Reachtruckchauffeur (vakantiewerk) 2021-04-10
FR-Heerenveen, Ben jij op zoek naar vakantiewerk als reachtruckchauffeur? Dat komt goed uit! Bij diverse transportbedrijven uit Heerenveen kun je de hele vakantie aan het werk! wat bieden wij jou Goed salaris (€ 12,- á € 13,- per uur) Vakantiewerk voor de hele zomer Mooie werkervaring voor op je CV Fulltime vakantiewerk wie ben jij Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als reachtruckchauffeur? Voel jij je Naar volledige vacature.
Vakantiekracht 2021-04-10
FR-Gorredijk, Ook voor komende zomerperiode zijn wij bij Randstad weer op zoek naar vakantiekrachten voor vakantiewerk! Ben jij op zoek naar vakantiewerk? En wil je wat geld bij te verdienen en ervaring op te doen in een productieomgeving? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Wekelijkse verloning; Werk voor in de zomervakantie. Ervaring opdoen in een productieomgeving. Veel leuke sociale contacten opdoen. w Naar volledige vacature.
Vakantiewerk 2021-04-09
FR-DOKKUM, Ook voor komende zomerperiode zijn wij bij Randstad weer op zoek naar vakantiekrachten voor vakantiewerk! Ben jij op zoek naar vakantiewerk? En wil je wat geld bij te verdienen en ervaring op te doen in een productieomgeving? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Ervaring opdoen in productie. Salaris volgens CAO. Werk voor de zomervakantie. Leuke sociale contacten opdoen. wie ben jij Ben jij be Naar volledige vacature.
Werkvakantie in eigen land! 2021-03-19
FR-Leeuwarden, Wil jij graag op werkvakantie? Is zon, zee, strand helemaal jouw ding? mooI! Denk dan eens aan een werkvakantie op de waddeneilanden! Ga aan de slag bij een supermarkt als vulploegmedewerker of kassamedewerker! Zo kan je werkervaring opdoen, ontmoet je nieuwe vrienden en ben je ook nog eens lekker weg van huis. Huisvesting op het eiland is geregeld! Wat bieden wij jou Werken op de waddeneilanden I Naar volledige vacature.
Werkvakantie in eigen land! 2021-02-17
FR-Schiermonnikoog, Wil jij graag op werkvakantie? Is zon, zee, strand helemaal jouw ding? mooI! Denk dan eens aan een werkvakantie op de waddeneilanden! Ga aan de slag bij een supermarkt als vulploegmedewerker of kassamedewerker! Zo kan je werkervaring opdoen, ontmoet je nieuwe vrienden en ben je ook nog eens lekker weg van huis. Huisvesting op het eiland is geregeld! Wat bieden wij jou Werken op de waddeneilanden I Naar volledige vacature.
QC analist Foodscan vakantie 2020-07-25
FR-GERKESKLOOSTER, Voor FrieslandCampina Gerkesklooster zijn wij op zoek naar een enthousiaste QC analist voor de Foodscan met gevoel voor kwaliteit die graag in de zomervakantie wil werken. Wil jij inde vakantie onderdeel uitmaken van een klein team en als zodanig medeverantwoordelijk voor de prestatie in het algemeen en voor de veiligheid en kwaliteit. Het gaat om werkzaamheden tot 4-9-2020. Functieomschrijving He Naar volledige vacature.
Inpakker (vakantiekracht) 2020-07-15
FR-Heerenveen, Het mooie weer staat weer voor de deur en dat betekend dat ook de vakanties weer gaan beginnen! Wil jij als vakantiekracht wat bijverdienen en aan de slag bij een leuk, informeel bedrijf waar je inpakwerkzaamheden verricht? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als inpakker ben je verantwoordelijk voor het inpakken van medische hulpmiddelen. Bijvoorbeeld handschoenen, handdoeken, brillen en wegwer Naar volledige vacature.
Productiemedewerker (vakantiewerk) 2020-07-05
FR-HEERENVEEN, Ben jij flexibel en niet bang om je handen vies te maken en kan jij zo snel mogelijk beginnen? Dan zoeken we jou! Voor onze klant Omrin in Heerenveen, de afvalverwerker van Friesland, zijn we deze vakantie op zoek naar een fulltime productiemedewerkers in de 5 ploegen. Wat bieden wij jou als productiemedewerker? Bruto uurloon van 11,97 euro (v.a. 21 jaar en ouder); Ploegentoeslagen die in het week Naar volledige vacature.
Werkvoorbereider Vakantiekracht 2020-07-04
FR-WOLVEGA, Ben jij een gedreven werkvoorbereider die per direct beschikbaar is? In het grondstoffenmagazijn zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider met ervaring op de heftruck. Als werkvoorbereider zorg jij voor de voorbereiding van de productie. De productie moet continu blijven draaien en het is jouw taak om er voor te zorgen dat de producten die nodig zijn, op tijd bij de lijnen in de productie klaar s Naar volledige vacature.
Vakantiebaan Magazijnmedewerker 2020-06-29
FR-HAULERWIJK, Van het land tot de klant. Biologische producten rechtstreeks van het land in de glazen pot! BAM! Ben jij deze zomer fulltime beschikbaar en wil jij werken als magazijnmedewerker bij dit prachtig, groeiend biologisch bedrijf? Dat met een salaris vanaf €11,34 per uur en dan ook nog eens de weekenden lekker vrij zijn. Wie wil dit nu niet! Wat krijgt onze magazijnmedewerker? Naast het werken bij dit Naar volledige vacature.
Vakantiewerk: groenwerker in de buitenlucht 2020-06-27
FR-Gytsjerk, Functieomschrijving Ben je op zoek naar een leuke afwisselende vakantiebaan in de buitenlucht? Jouw toekomstige werkgever zoekt voor deze zomer een flexibele kracht die op oproepbasis aan de slag wilt. Je bent verantwoordelijk voor de mooiste plekken in de natuur. Je gaat als bosmaaier aan de slag en doet de onderhoud van bermen langs de wegen en openbaar groen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het Naar volledige vacature.
Vakantiebaan Magazijnmedewerker 2020-06-27
FR-HAULERWIJK, Van het land tot de klant. Biologische producten rechtstreeks van het land in de glazen pot! BAM! Ben jij deze zomer fulltime beschikbaar en wil jij werken als magazijnmedewerker bij dit prachtig, groeiend biologisch bedrijf? Dat met een salaris vanaf €11,34 per uur en dan ook nog eens de weekenden lekker vrij zijn. Wie wil dit nu niet! Wat krijgt onze magazijnmedewerker? Naast het werken bij dit Naar volledige vacature.
Vakantiekracht 2020-06-26
FR-DRACHTEN, Ben jij voor de zomerperiode op zoek naar een tijdelijke baan? Lijkt het jou leuk om werkervaring op te doen in jou vakgebied, of vind je het gewoon fijn om bezig te zijn in de komende maanden. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende functie! Wat bieden wij jou? Een baan van 24-40 uur per week op basis van een marktconform salaris. (afhankelijk van de opdrachtgever); Het opdoen van Naar volledige vacature.
Logistiek medewerker (Vakantiebaan), DPD 2020-06-23
FR-JOURE, Ben jij opzoek naar een vakantiebaan waarbij je in de ochtend werkt en ‘s middags kunt genieten van de zon? Ben beschikbaar in week 24 t/m week 33 en zie je het tillen van zware pakketten wel zitten? Solliciteer dan direct als logistiek medewerker bij DPD in Joure en verdien €10,34 (18 jaar en ouder) per uur! Wat ga je doen als logistiek medewerker? Al vroeg in de ochtend staan er bij het depot vr Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een recreatie baan in Friesland :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed reizen en : recreatie